Nyheder

Du skal være logget ind for at oprette og kommentere på nyheder
Antilope IT, Direktør, Sanne Faurholt

øoijoijoæijoøi

Træk filer hertil for at uploade

(eller klik)

2 visninger · 4 eksterne visninger · 0 kommentarer
Sommerhus Rengøring, CEO, Kim Danielsen

Hvert år søger bureauerne efter arbejdskraft til rengøring af sommerhuse. Det gør de via sociale medier, og når de ikke kan finde nok, så har de aftaler med nogle faste leverandører, som igen søger efter arbejdskraft. Det kan virke underligt, men ikke desto mindre måden de gør det på. Jeg har forsøgt at komme ind, men især i Blåvand er det lukket land, da det lader til at at være hermetisk lukket for nye leverandører / nye måder at gøre tingene på. Måske jeg ikke er den rette, eller min idé med at lade sommerhusejerne selv bestemme hvem der skal gøre deres sommerhus rent bare ikke er forenelig med måden man ønsker fra bureauernes side. Mit koncept kan rettes til, så det eventuelt kunne være et sted bureauerne kunne læse / se alle de som ønsker at gøre sommerhuse rent. Jeg vil dog ikke selv bruge flere midler, men er villig til at formidle kontakt til de 2 som står bag koden, hvis en anden kan se fidusen i få rettet siden til samt har en idé til hvordan man løbende får interesserede rengøringsassistenter tilknyttet.

Træk filer hertil for at uploade

(eller klik)

Tekstfokus, Tekstforfatter, Louise Lamberth

Har du brug for hjælp til SEO? Siden 2009 har jeg skrevet rigtig mange seo-tekster, der har hjulpet virksomheder med at skabe synlighed på Google. Jeg tilbyder en seo-analyse + en afklaringssamtale. Det koster kun din e-mailadresse. Få mere at vide på hjemmesiden tekstfokus.dk

Træk filer hertil for at uploade

(eller klik)

DBO, CEO, Kim Danielsen

Test

Træk filer hertil for at uploade

(eller klik)

0 visninger · 1 eksterne visninger · 0 kommentarer
ONTRIS ApS, CEO, Kim Danielsen

Transport, spedition og kurerkørsel er nøglefunktioner i logistikken, der sikrer, at varer og goder bliver transporteret fra A til B på en effektiv og sikker måde. Spedition omfatter planlægning og koordinering af transporten, mens kurerkørsel fokuserer på at levere pakker og dokumenter hurtigt og pålideligt. Transportører har til opgave at sørge for, at varerne når frem til deres endelige destination på en sikker måde. De anvender forskellige former for transport, såsom lastbiler, fly, skibe og tog, afhængigt af deres formål og de logistiske udfordringer, de står over for. I en verden, hvor varer skal transporteres over store afstande, spiller spedition en central rolle i at sørge for, at varerne når frem til deres endelige destination på en effektiv og omkostningseffektiv måde. Kurerkørsel er også vigtigt, da det giver virksomheder og privatpersoner mulighed for at få leveret pakker og dokumenter hurtigt og pålideligt.

Træk filer hertil for at uploade

(eller klik)